Main Image

Dailies AquaComfort Plus

Kertakäyttölinssit 30 kpl

Product information

24.68 €

+ Ilmainen toimitus 2-9 päivää.

Description


Alconin Dailies AquaComfort Plus -linssit tarjoavat erinomaista mukavuutta ja helppoutta päivittäiseen näkökorjaukseen. Nämä kertakäyttölinssit sopivat käyttäjille, joiden vahvuus vaihtelee -15.00 ja +8.00 välillä, kattamalla laajan näkökyvyn tarpeet.

Linssien kaarevuus on 8.7, mikä var...

Vahvuus
Kaarevuus
Halkaisija

Vahvuus
Kaarevuus
Halkaisija

TuotetiedotAlconin Dailies AquaComfort Plus -linssit tarjoavat erinomaista mukavuutta ja helppoutta päivittäiseen näkökorjaukseen. Nämä kertakäyttölinssit sopivat käyttäjille, joiden vahvuus vaihtelee -15.00 ja +8.00 välillä, kattamalla laajan näkökyvyn tarpeet.

Linssien kaarevuus on 8.7, mikä varmistaa hyvän istuvuuden ja mukavuuden silmässä. Halkaisija on 14.0, tuoden vakautta ja selkeyttä näkökenttään. Dailies AquaComfort Plus -linssit on suunniteltu päivittäiseen käyttöön, tarjoten kätevän ja hygieenisen vaihtoehdon.

Nelfilicon A -materiaali tekee linssien käytöstä kevyttä ja miellyttävää. Linssien korkea 69%:n nestepitoisuus auttaa ylläpitämään silmien kosteutta ja varmistaa miellyttävän käyttökokemuksen koko päivän ajan.

Käsittelyvärjätyt linssit helpottavat niiden käsittelyä ja asettamista paikoilleen. Dailies AquaComfort Plus -linssit tarjoavat käyttäjälleen luotettavaa näkökorjausta, mukavuutta ja helppoutta päivittäiseen käyttöön.

Arvostelut

Tuote

Tuotetiedot

Additional details

ValmistajaAlconTyyppiKertakäyttölinssitVahvuus-15.00 - +8.00Kaarevuus8.7Halkaisija14.0Käyttöaika1 päiväMateriaaliNelfilicon ANestepitoisuus69%KäsittelyvärjättyKylläVahvuus-15.00 - 8.00