Main Image

Biofinity Energys

Yötäpäivää-linssit 6 kpl

Product information

49.54 €

+ Ilmainen toimitus 2-9 päivää.

Description

Biofinity Energys, valmistettu CooperVisionin toimesta, on piilolinssi, joka tarjoaa laadukasta näönkorjausta yhdistettynä mukavuuteen. Linssit kattavat laajan vahvuusalueen välillä -12.00 ja +8.00, joten ne sopivat monille käyttäjille. Niiden kaarevuus on 8.6 ja halkaisija 14.0, mikä takaa optim...

Vahvuus
Kaarevuus
Halkaisija

Vahvuus
Kaarevuus
Halkaisija

Tuotetiedot


Biofinity Energys, valmistettu CooperVisionin toimesta, on piilolinssi, joka tarjoaa laadukasta näönkorjausta yhdistettynä mukavuuteen. Linssit kattavat laajan vahvuusalueen välillä -12.00 ja +8.00, joten ne sopivat monille käyttäjille. Niiden kaarevuus on 8.6 ja halkaisija 14.0, mikä takaa optimaalisen istuvuuden.

Valmistettu Comfilcon A -materiaalista, nämä linssit tarjoavat korkean nestepitoisuuden (48%), mikä auttaa pitämään silmät kosteutettuina koko päivän ajan. Lisäksi linssit ovat käsittelyvärjättyjä, mikä helpottaa niiden käsittelyä ja antaa käyttäjälle käyttömukavuutta.

Biofinity Energys on suunniteltu erityisesti tarjoamaan helpotusta silmille pitkäaikaisen tietokoneen käytön aikana. Se on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta näönkorjausta ja mukavuutta päivittäisessä elämässään.

Arvostelut

Tuote

Tuotetiedot

Additional details

ValmistajaCooperVisionKaarevuus8,6Halkaisija14,0MateriaaliComfilcon ANestepitoisuus48%Vahvuus-12.00 - 8.00