Main Image

PureVision2 for Presbyopia

Moniteholinssit 6 kpl

Product information

80.48 €

+ Ilmainen toimitus 2-9 päivää.

Description

PureVision2 for Presbyopia on Bausch & Lombin valmistama monitehoinen kuukausi-/yötäpäivää-linssi, suunniteltu tarjoamaan korkealaatuista näönkorjausta monitehoisille käyttäjille. Pakkauksessa on 6 linssiä. Linssit kattavat vahvuusalueen välillä +6.00D ja -10.00D (voimakkuusväli 0.25D), mikä ...

Vahvuus
Kaarevuus
Halkaisija
Lisää (ADD)

Vahvuus
Kaarevuus
Halkaisija
Lisää (ADD)

Tuotetiedot


PureVision2 for Presbyopia on Bausch & Lombin valmistama monitehoinen kuukausi-/yötäpäivää-linssi, suunniteltu tarjoamaan korkealaatuista näönkorjausta monitehoisille käyttäjille. Pakkauksessa on 6 linssiä. Linssit kattavat vahvuusalueen välillä +6.00D ja -10.00D (voimakkuusväli 0.25D), mikä mahdollistaa tarkan näön monitehoisesti.

Kaarevuus on 8.6 ja halkaisija 14.0, mikä varmistaa mukavan ja vakauden tunteen silmissä. Lisävahvuuksia on saatavilla alueilla Low (+0.75D - +1.50D) ja High (+1.75D - +2.50D), jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan.

Valmistettu Balafilcon A -materiaalista, nämä linssit tarjoavat 36% nestepitoisuuden pitäen silmät kosteutettuina. Linssit ovat käsittelyvärjättyjä, ja niissä on vaaleansininen sävy, mikä helpottaa käsittelyä ja auttaa tunnistamaan linssin oikean puolen.

PureVision2 for Presbyopia on loistava valinta niille, jotka tarvitsevat monitehoisia linssejä päivittäisen näönkorjauksen tueksi.

Arvostelut

Tuote

Tuotetiedot

Additional details

ValmistajaBausch & LombKaarevuus8.6Halkaisija14.0MateriaaliBalafilcon ANestepitoisuus36%Vahvuus-10.00 - 6.00Lisää (ADD)LOW - HIGH