Main Image

1-Day Acuvue Moist

Kertakäyttölinssit 90 kpl

Product information

76.28 €

+ Ilmainen toimitus 2-9 päivää.

Description


Johnson & Johnsonin 1-Day Acuvue Moist -linssit ovat käteviä ja mukavia kertakäyttölinssien vaihtoehto. Nämä linssit ovat suunniteltu käyttäjille, joiden vahvuus vaihtelee -12.00 ja +6.00 välillä, kattamaan monenlaiset näkökyvyn tarpeet.

Linssien kaarevuus voi olla joko 8.5 t...

Vahvuus
Kaarevuus
Halkaisija

Vahvuus
Kaarevuus
Halkaisija

TuotetiedotJohnson & Johnsonin 1-Day Acuvue Moist -linssit ovat käteviä ja mukavia kertakäyttölinssien vaihtoehto. Nämä linssit ovat suunniteltu käyttäjille, joiden vahvuus vaihtelee -12.00 ja +6.00 välillä, kattamaan monenlaiset näkökyvyn tarpeet.

Linssien kaarevuus voi olla joko 8.5 tai 9.0, mikä tarjoaa joustavuutta ja mahdollisuuden valita parhaiten istuvan vaihtoehdon. Halkaisija on 14.2, tuoden vakautta ja selkeyttä näkökenttään. 1-Day Acuvue Moist -linssit on suunniteltu päivittäiseen käyttöön, mikä tekee niistä kätevän ja hygieenisen vaihtoehdon.

Linssit on valmistettu Etafilcon A -materiaalista, joka tarjoaa kevyen ja miellyttävän tunteen silmissä. Niiden 58%:n nestepitoisuus auttaa ylläpitämään silmien kosteutta ja varmistamaan miellyttävän käyttökokemuksen koko päivän ajan.

1-Day Acuvue Moist -linssit tarjoavat myös UV-suojausta, luokka II, mikä auttaa suojaamaan silmiä haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä. Lisäksi niissä on oikein/väärinpäin-merkintä (1-2-3), mikä helpottaa niiden oikean asettamisen silmään.

Käsittelyvärjätyt linssit helpottavat niiden käsittelyä ja asettamista paikoilleen. 1-Day Acuvue Moist -linssit ovat luotettava valinta päivittäiseen näkökorjaukseen, tarjoten käyttäjälle helppoutta, mukavuutta ja UV-suojausta.

Arvostelut

Tuote

Tuotetiedot

Additional details

ValmistajaJohnson & JohnsonTyyppiKertakäyttölinssitVahvuus-12.00 - +6.00Kaarevuus8.5, 9.0Halkaisija14.2Käyttöaika1 päiväMateriaaliEtafilcon ANestepitoisuus58%Oikein/väärinpäin-merkintäKyllä, 1-2-3KäsittelyvärjättyKylläVahvuus-12.00 - 6.00Kaarevuus8.5 - 9.0