Main Image

everclear ELITE

Kertakäyttölinssit 90 kpl

Product information

79.26 €

+ Ilmainen toimitus 2-9 päivää.

Description


Everclear ELITE on valmistettu laadukkaasta Olifilcon B -materiaalista, joka takaa mukavuutta ja selkeyttä käytön aikana. Nämä kertakäyttölinssit tarjoavat näkökorjauksen vahvuuksilla -10,00 ja +8,00, mikä kattaa monen eri näkökyvyn tarpeet.

Linssien kaarevuus on 8.8, ja halkaisija on 1...

Vahvuus
Kaarevuus
Halkaisija

Vahvuus
Kaarevuus
Halkaisija

TuotetiedotEverclear ELITE on valmistettu laadukkaasta Olifilcon B -materiaalista, joka takaa mukavuutta ja selkeyttä käytön aikana. Nämä kertakäyttölinssit tarjoavat näkökorjauksen vahvuuksilla -10,00 ja +8,00, mikä kattaa monen eri näkökyvyn tarpeet.

Linssien kaarevuus on 8.8, ja halkaisija on 14.1, mikä varmistaa hyvän istuvuuden ja vakauden silmässä. Everclear ELITE -linssit on suunniteltu päivittäiseen käyttöön, mikä tekee niistä kätevän valinnan kiireiseen elämäntyyliin.

Linssit on käsittelyvärjätty, mikä helpottaa niiden käsittelyä ja asettamista paikoilleen. Nestepitoisuus on 47%, mikä ylläpitää silmien kosteutta ja mukavuutta pitkän päivän aikana.

Everclear ELITE tarjoaa luotettavaa näkökorjausta ja helppoutta päivittäiseen käyttöön, olipa kyse sitten lähelle tai kauas näkemisestä.

Arvostelut

Tuote

Tuotetiedot

Additional details

TyyppiKertakäyttölinssitVahvuus-10,00 - +8,00Kaarevuus8.8Halkaisija14.1Käyttöaika1 päiväMateriaaliOlifilcon BNestepitoisuus47%Vahvuus-10.00 - 8.00